Menu
Menu
Филтър
Your Cart

WOOKAH

Марка: Wookah
WOOKAH OAK е изработен от дъбова дървесина. Светла и естествена, това е вид твърда дървесина, здрава и издръжлива, широко използвана в производството на мебели и подови настилки. Wookah притежава система за бързо заключване между вазата и тялото. Шарката на Вашата Wookah може да се различава от тази..
500.00 лв.
Купи
Марка: Wookah
Iroko е дървесина със средна до умерена твърдост – стабилна и издръжлива. Нюансът му обикновено е жълт до златист или средно кафяв. Използва се в мебели, шкафове и други малки специални дървени предмети. Вазата Mastercut Onion е изработена ръчно, от безоловен кристал, от издухването до прорязването ..
740.00 лв.
Купи
Марка: Wookah
Nox e най-тъмният вид дърво в колекцията на WOOKAH. Специалната обработка на дървото, освен черен цвят, добавя и груба, текстурирана структура. Вазата Mastercut Striped Black е изработена ръчно, от безоловен кристал, от издухването до прорязването на детайлите. Wookah притежава система за бързо закл..
1,120.00 лв.
Купи
Марка: Wookah
Nox e най-тъмният вид дърво в колекцията на WOOKAH. Специалната обработка на дървото, освен черен цвят, добавя и груба, текстурирана структура. Комбинацията от дървено тяло с дървена ваза, го прави най-класическото наргиле в цялата колекция. Класическите дървени вази на WOOKAH съдържат, във вътрешно..
1,260.00 лв.
Купи
Марка: Wookah
Думата „grom“ на полски означава „гръм“, което е препратка към гравираните форми в дървеното тяло. За производството им се използва специален “волтиращ” процес. Всеки Grom е ръчно изработен и уникален. Точно както в природата, никога няма да откриете две еднакви светкавици или дървета, така никога н..
1,470.00 лв.
Купи
WOOKAH Mastercut Onion Oak Луксозно Наргиле
Pre-Order
Марка: Wookah
WOOKAH OAK е изработен от дъбова дървесина. Светла и естествена, това е вид твърда дървесина, здрава и издръжлива, широко използвана в производството на мебели и подови настилки. Вазата Mastercut Onion е изработена ръчно, от безоловен кристал, от издухването до прорязването на детайлите. Wookah прит..
660.00 лв.
Pre-Order
WOOKAH Mastercut Check Walnut Луксозно Наргиле
Pre-Order
Марка: Wookah
WOOKAH Walnut e изцяло изработен от орехово дърво. Орехът е вид дърво, което в цвета си може да варира от бежов и по-светъл бледокафяв цвят до дори по-тъмен шоколадов отенък. Има умерени текстура и естествен блясък. Вазата Mastercut Check е изработена ръчно, от безоловен кристал, от издухването до п..
740.00 лв.
Pre-Order
WOOKAH Mastercut Flames Merbau Луксозно Наргиле
Pre-Order
Марка: Wookah
Характерна особеност са малките жълти минерални отлагания по цялата му повърхност, които го отличават от другите видове дървесина. Merbau е известен като издръжлив материал, използван в приложения, където здравината е важна, но също и в случаи на музикални инструменти, включително електрически китар..
740.00 лв.
Pre-Order
WOOKAH Classic Oak Луксозно Наргиле
Pre-Order
Марка: Wookah
WOOKAH Classic OAK е изработен от дъбова дървесина. Светла и естествена, това е вид твърда дървесина, здрава и издръжлива, широко използвана в производството на мебели и подови настилки. Комбинацията от дървено тяло с дървена ваза, го прави най-класическото наргиле в цялата колекция. Класическите дъ..
800.00 лв.
Pre-Order
WOOKAH Mastercut Mill Arctic Blue Луксозно Наргиле
Pre-Order
Марка: Wookah
Arctic Blue може да бъде изработено от различни видове дърво. Завършването на корпуса е ръчна изработка и съчетава два вида асиметрично боядисване с бяло и синьо. При този модел естествената повърхност на дървото може да бъде леко оголена под цветните пътеки. Вазата Mastercut Mill е изработена ръчно..
820.00 лв.
Pre-Order
WOOKAH Mastercut Mill Tenebris Луксозно Наргиле
Pre-Order
Марка: Wookah
Wookah Tenebris се изработва от различни видове дърво. Финиширането на повърхността е ръчна работа, която включва асиметрично оцветяване в черно и два нюанса сиво. Вазата Mastercut Mill е изработена ръчно, от безоловен кристал, от издухването до прорязването на детайлите. Wookah притежава система за..
820.00 лв.
Pre-Order
Показани 1 от 12 | 23 (2 Страници)
Filter Products