Menu
Menu
Филтър
Your Cart

Средни и малки (портативни) наргилета

Стъклено наргиле Jack Hookah Стъклено наргиле Jack Hookah
Най-продаван
Марка: Kefo
Представяйки наргилето Kefo Jack, този малък, но ефективен комплект излиза на преден план като продукт, подходящ за вашата перфектна наргиле сесия. Различни цветове.Към наргилето са включени: глинена чашка, силиконов маркуч, щипка, уплътнения за маркуч и чашка.Височината на продукта е 34 см. с ..
84.00 лв.
Марка: Kefo
Kefo 3gen е едно от най-харесваните наргилета поради лекотата му и по-малките размери с които превъзхожда другите наргилета . Kefo 3gen е чудесен спътник в пътуването и е достатъчно стабилно за да бъде на върха на бюрото или масата за ваша компания.Към наргилето са включени: чашка, силиконов ма..
126.00 лв.
Марка: Kefo
Със своя стилен и компактен дизайн, Kefo Bombus може винаги да бъде лесно пренасян до всяка една ваша дестинация.Лесен за почистване, създаден от най-висококачествените на материали.Височина - 19 смНеръждаема стоманаКъм наргилето са включени: чашка, силиконов маркуч, заглушител, щипка, специална чан..
132.00 лв.
Марка: Kefo
Наргиле Kefo Kelkit. Алуминиево наргиле с нов дизайн, неръждаема стомана.Височина - 60 смРазлични цветовеКъм наргилето са включени: чашка, силиконов маркуч, заглушител, щипка, уплатнения за маркуч и чашка...
138.00 лв.
Марка: Kefo
Нов специален дизайн на неговата система за изпускане на дим.Към наргилето са включени: глинена чашка, маркуч, щипка, уплътнения за маркуч и чашка.Различни цветове.Размер 50см..
150.00 лв.
Марка: Mazzani
- различни цветовеКъм наргилето са включени: чанта за наргиле, метален дифузер, глинена чашка, маркуч, щипка, уплътнения за маркуч и чашка.Височина - 42 см..
151.00 лв.
Марка: Kefo
Kefo Armadillo модел 2021 е наргиле от ново поколение.Лесен за приготвяне и носене благодарение на изключително леката си структура. Благодарение на чантата си то може да се носи на нивото на раменете, или като най-обикновена чанта. Наргилето има 4 различни цветови варианта&..
174.00 лв.
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)
Filter Products