Menu
Your Cart

Всички наргилета

Стъклено наргиле Jack Hookah Стъклено наргиле Jack Hookah
Най-продаван
Марка: Kefo
Представяйки наргилето Kefo Jack, този малък, но ефективен комплект излиза на преден план като продукт, подходящ за вашата перфектна наргиле сесия. Различни цветове.Към наргилето са включени: глинена чашка, силиконов маркуч, щипка, уплътнения за маркуч и чашка.Височината на продукта е 34 см. с ..
84.00 лв.
Луксозно наргиле Khalil Mamoon 33 Луксозно наргиле Khalil Mamoon 33
Високо качество
Марка: Khalil Mamoon
Това наргиле е произведено от Khalil Mamoon, която е една от най-забележимите марки на наргилета в Египет. Наргилето има уникален дизайн, благодарение  на специалната му ръчна изработка от неръждаема стомана, която го прави  също изключително здраво и лесно за почистване...
96.00 лв.
Наргиле Kare Masa Ustu
Out Of Stock
Марка: Kefo
С прозрачна пластмасова ваза, лесна за почистване...
96.00 лв.
Към наргилето са включени: глинена чашка, маркуч, щипка, уплътнения за маркуч и чашка.Височина 65 см..
108.00 лв.
Луксозно Наргиле Khalil Mamoon 31
Високо качество
Марка: Khalil Mamoon
Това наргиле е произведено от Khalil Mamoon, която е една от най-забележимите марки на наргилета в Египет. Наргилето има уникален дизайн, благодарение  на специалната му ръчна изработка от неръждаема стомана, която го прави  също изключително здраво и лесно за почистване.Към наргилето са в..
120.00 лв.
Марка: Kefo
Kefo 3gen е едно от най-харесваните наргилета поради лекотата му и по-малките размери с които превъзхожда другите наргилета . Kefo 3gen е чудесен спътник в пътуването и е достатъчно стабилно за да бъде на върха на бюрото или масата за ваша компания.Към наргилето са включени: чашка, силиконов ма..
126.00 лв.
Марка: Kefo
Със своя стилен и компактен дизайн, Kefo Bombus може винаги да бъде лесно пренасян до всяка една ваша дестинация.Лесен за почистване, създаден от най-висококачествените на материали.Височина - 19 смНеръждаема стоманаКъм наргилето са включени: чашка, силиконов маркуч, заглушител, щипка, специална чан..
132.00 лв.
Показани 1 от 12 | 89 (8 Страници)