Menu
Menu
Филтър
Your Cart

Travel Наргилета

Марка: Kefo
Със своя стилен и компактен дизайн, Kefo Bombus може винаги да бъде лесно пренасян до всяка една ваша дестинация.Лесен за почистване, създаден от най-висококачествените на материали.Височина - 19 смНеръждаема стоманаКъм наргилето са включени: чашка, силиконов маркуч, заглушител, щипка, специална чан..
132.00 лв.
Марка: Kefo
Kefo Armadillo модел 2021 е наргиле от ново поколение.Лесен за приготвяне и носене благодарение на изключително леката си структура. Благодарение на чантата си то може да се носи на нивото на раменете, или като най-обикновена чанта. Наргилето има 4 различни цветови варианта&..
174.00 лв.
Марка: Kefo
Нов уникален наргиле сет с изцяло преобразен дизайн.  Лесен както за почистване, така и за транспорт с луксозната му чанта. Нов вид изпускателна система с осем дупки за по-лесната евакуация на дима отдолу нагоре. Благодарение на иновативната система на дифузьора, която има 6 дупки отстрани и 1 ..
216.00 лв.
Марка: VYRO
Проектирано по специален начин, това малко наргиле е изключително стабилно и невъзможно за преобръщане. Моделът е компактен, което го прави перфектен за пътувания, фестивали и други събития...
220.00 лв.
Показани 1 от 12 | 25 (3 Страници)
Filter Products