Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/itechbgk/domains/pafkam.com/storage/modification/catalog/controller/startup/startup.php on line 123 blog Pafkam.com
Menu
Menu
Your Cart

Сайта не обработва поръчки в момента.

Блог RSS Feed

0 3138
Въглени за наргиле - как да изберете и да не сгрешите?Качественият въглен за наргиле един от най-важните елементи при подготовката на доброто наргиле...
0 3148
Предполагам доста често ви се случва един път сесията ви да бъде перфектна, а друг път тотално се проваля въпреки, че използвате една и съща чашка, тю..
0 3185
Чашката е един от основните и важни компоненти за добрата сесия. Ако може да подредим по важност компонентите за качественото пушене бихме казали, че ..
0 3099
В света има над седемдесет различни вида тютюневи растения. Това изключва неизвестни или редки диви сортове, които не са проучени задълбочено. Въпреки..
0 3779
Хубаво е наргилето да се почиства често. Средно на 2-3 пушения е достатъчно.Да се сменя водата и се измива цялостно. Във вазата понякога се образуват ..
1 2419
За начало е хубаво да измиете вашето наргиле и напълните вазата му с хладка вода малко над края на тръбичката. По желание във водата може да се добави..
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)